Over ons

Wij, Syl & Dees hebben elkaar via het werk leren kennen. Dees werkte als koerier en kwam bijna dagelijks leveren bij het bedrijf waar Syl werkte. Volgens Syl deed Dees dit met een irritant klopje op het raam en een vrolijk "goeijemorguhhh". Na een aantal maanden kregen we het idee om iets voor ons zelf te beginnen. We zijn gaan brainstormen en de eerste SillyDays werd geboren. Het was een tweedehands kledingwinkeltje. Het pand aan de Vliegenstraat in Bunde konden we tijdelijk gebruiken.  Hier hebben we geoefend en gekeken of we met elkaar konden samenwerken en warempel dit lukte ook nog. We waren klaar voor ons eerste idee......een horecazaak. We zijn op zoek gegaan naar een juiste locatie en een pand en kwamen al snel uit op de Markt in Meerssen.

Syl heeft horeca ervaring en is de creatieveling. Zij heeft de styling van de zaak bedacht. Verder is ze heel zorgvuldig en secuur met poetsen en opruimen, tot ergernis van Dees en Lei, die soms niets meer terug konden vinden. Inmiddels is ze helemaal thuis in haar keuken. Dees heeft achter Syl aangelopen met hamer een boormachine om alles op te hangen. Verder is ze het administratieve brein, zonder horeca ervaring, maar wel ervaring met klantencontact. 

"Huisschilder" Lei, de vriend van Syl, uit Venlo heeft ervoor gezorgd dat alles strak in de lak staat en daar waar het huisvrouwen boormachinetje van Dees niet toereiken was, de rest met zijn Hilti geboord en opgehangen. 

U kunt bij SillyDays terecht voor ontbijt, lunch en eenvoudige, maar smakelijke maaltijden. De keuken is geopend vanaf 9.00 uur tot een half uur voor sluitingstijd. Ontbijt serveren we tussen 9.00 en 12.00 uur. Heeft u na het werk nog geen zin om naar huis te gaan, dan bestaat de mogelijkheid om lekker te borrelen onder het genot van een heerlijke snackschotel of een gerecht van de kaart.

De zaal stellen we ter beschikking voor bedrijfs-en familiefeesten, kerst- en nieuwjaarsborrels, vergaderingen en koffietafels.

We hebben inmiddels een leuk team van medewerkers om ons heen die bijspringen op het moment dat het nodig is.